Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.

Tergerak hati untuk berkongsikan tips yang sangat mudah ini iaitu cara semak domain sama ada ianya telah di’banned oleh Google Adsense atau masih suci murni.

Tips ini sangat berguna sekiranya anda ingin untuk membeli domain sama ada .com, .net. .org .my dan banyak lagi. [Baca Sampai Habis]

{ 5 comments }

Assalamualaikum dan Selamat Hari Raya Aidilfitri.

Di kesempatan ini, saya Samsul Bin Ahmad berbesar hati untuk mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin kepada semua sahabat handai sama ada di alam nyata mahu pun di alam maya ini.

Mungkin korang juga senasib dengan saya yang beraya di perantauan tanpa keluarga, tapi apakan daya memang dah nasib badan ‘kan? [Baca Sampai Habis]

{ 0 comments }

Salam Ramadan… Jika jam sudah hampir masa berbuka, sudah pasti dalam kepala anda akan teringat dengan juadah yang berada di Bazar Ramadan atau pun bahan mentah yang berada di dalam peti ais rumah anda untuk dijadikan bahan santapan semasa berbuka puasa nanti. [Baca Sampai Habis]

{ 2 comments }

Semangat Update Blog

14/02/2013

in blog

Agak lama rasanya aku tak update blog kesayangan aku nie. Hehe… Gambar di atas ini adalah header baru kononnya, tapi sebenarnya seperti biasa, header ini hanyalah untuk sementara saja.

InshaAllah kalau kerja lain dah settle, barulah nak touch up lagi blog nie. Terima kasih yang sudi bertandang di blog ini. [Baca Sampai Habis]

{ 4 comments }