Assalamualaikum...

Aplikasi Fake iPhone 4S untuk Pengguna Android

Berita baik untuk semua pengguna telefon pintar Android kerana sekarang nie dah ada aplikasi “Fake iPhone 4S’ yang boleh dimuaturun secara percuma di market android. Aplikasi nie lebih kurang macam theme dan bolehlah korang yang menggunakan Android merasakan nikmat menggunakan iPhone 4S.

Jadi, kalau rasa nak cuba macam mana iPhone 4S menjanakan aplikasi atau sesuatu program, korang bolehlah download secara percuma di Market Android. Tapi sebelum tu, apa kata kita lihat video dan screenshot aplikasi “Fake iPhone 4S” nie…

Video Demo Aplikasi “Fake iPhone 4S”

Klik untuk Link Download…

Pernah gak install Aplikasi Android Alike kat iPhone 4 dulu… Boleh tahan gak… Ahaks!

Google :

Posted on 12 February '12 by , under Gajet, Informasi, video. | Tags : , , , , , , , , , .