Facebook Zoom Plug In untuk Facebooker

Pada pagi Jumaat nie, aku nak share sikit tentang plug-in Facebook kat Mozilla Firefox & Google Chrome.

Maaf pada pengguna Internet Explorer (ada ke pengguna IE? :D) sebab takde untuk korang.

Facebook zoom nie untuk zoom in thumbnail gambar kat Facebook. Jadi kita tak payah nak tunggu lama nak loading untuk lihat gambar, hanya gerakkan mouseover ke arah gambar, tak payah klik. Tapi kalau nak komen, kena klik jugak lah gambar tu.

Korang boleh download kat link yang ada kat bawah nie. Semoga berguna kepada yang belum tahu lagi, yang dah tahu, buat-buat lah tak tahu.. Hehe…

Mozilla Firefox

Google Chrome

Selamat meng’zoom… 🙂

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*