I Love U Adverlets!!! Muahaha!!!

OMG!!! I Love You Adverlets! So Much! Muah Muah!!! Hahaha… Adakah dengan tajuk macam nie Adverlets akan bayar payment yang aku cashout tahun lepas. Sila rujuk pos aku yang sebelum nie.

Entry nie aku buat selepas 48 jam aku menunggu reply dari pihak Adverlets untuk ticket aku entah yang ke berapa belas ratus dah. Memang tak kan ada respon pun….

Mungkin Josh Lim akan bayar kot dengan payment aku sebanyak 3 kali ganda kot selepas melihat tajuk entry aku yang menyentuh kalbu nie. Hahaha… Angan-angan jer… tapi yang menghairankan, ramai pulak blogger-blogger lain dapat bayaran. Ada yang dapat cepat, ada yang dapat lambat sampai 2 tahun. Betul ke?

Kepada otai-otai blogger yang pernah dapat bayaran dari adverlets nie, camna cara korang? Adakah korang buat entry macam nie jugak? Hahahaha… Biarlah, kalau dia nak bayar, bayarlah… Kalau tak bayar… Nak buat camna kan…

Google :

4 Comments

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Berbaloikah Pasang Iklan Nuffnang di Blog? | Rilekslah! | Isu Semasa, Hiburan, Tutorial , Tips & Info......
  2. Giliran Advertlets Pula Kena Godam Oleh Gaysec | Rilekslah! | Isu Semasa, Hiburan, Tutorial , Tips & Info......
  3. Cek Dari Nuffnang Yang Terakhir???

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*