Assalamualaikum...

Logo Harimau Malaya 3550px X 5000px

Sempena ‘Demam Harimau Malaya‘ nie, saya nak kongsikan Logo atau Vector Harimau Malaya untuk korang. Bolehlah korang buat grafik katwallpaper ke, profil pic Facebook ke, sukahati lah nak buat apa design dengan Logo Harimau Malaya nie.

Saiz yang besar nie tak payah risau lah dengan jagged (pecah-pecah) logo tu sebab saiz 3550px X 5000px. Saya sediakan 2 pilihan, satu adabackground hitam dan satu lagi transparent dalam format png. Jom, pilih jer mana satu yang berkenan. Auuummmm!!!

Semoga dapat membantu korang yang tengah mencari vector Harimau Malaya nie…

Google :

Posted on 19 July '11 by , under Informasi, tips. | Tags : , , , , , , , , , , , , .