Assalamualaikum...


Tema Baru Untuk Blog Aku

Sibuk dengan theme baru untuk blog aku nie, smp 3-4 hari tak update blog nie. Huhuhu… sebelum nie theme hitam. Yang baru nie menggunakan warna kegemaranku, merah.

Ada lagi plug-in yang tak dimasukkan dalam theme baru nie. Nantilah kalau ada masa free, bolehlah update lagi. (more…)

Posted on 26 January '11 by , under blog, theme. 6 Comments.

Hosting & Domain RM60 Setahun

Hosting & Domain Hanya RM60 setahun… Berbaloi-baloi!

Aku nak kongsi pendapatan aku dengan korang, kalau nak beli hosting & domain tu, aku cadangkan beli di NetKL. Mengapa & kenapa? Sebab banyak dah hosting yang aku pakai, aku rasa NetKL lah yang paling terbaik bagi aku. Dari segi servis amat memuaskan. Terutamanya jika ada masalah, staff NetKL on da spot menyelesaikannya. (more…)

Posted on 21 January '11 by , under Informasi, internet. No Comments.

Aku dan Keluarga…

Setiap orang mempunyai keluarga, begitu juga aku… (more…)

Posted on 20 January '11 by , under realiti. 2 Comments.

Akhirnya… Blog Aku Dah Siap!!!

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia…

Setelah sekian lama Domain &  Hosting aku nie kosong jer di NetKL,

Akhirnya Blog Peribadi SamsulAhmad.com nie dah wujud…

Blog nie khas untuk saya berkongsi ilmu, info & aktiviti-aktiviti harian yang menarik.

Blog peribadi lah katakan… :)

Jadi, sesiapa yang nak tukar-tukar link blog, sila-sila ler hubungi saya k.

choozgraffix [at] gmail.com

Posted on 20 January '11 by , under blog. 11 Comments.