Assalamualaikum...

Semangat Update Blog Dengan Macbook Pro

Yeahhhh! Akhirnya yang diidam-idamkan selama nie sudah tercapai. Macbook Pro 13″ i5 jer, tak mampu nak beli i7 atau saiz yang lagi besar. Yang nie pun dah cukup bagi orang macam aku nie.

Memang rasa kekok bila lama tak guna Mac Os nie. Last sekali aku guna Mac Os nie tahun 2004 dan masa tu aku bekerja di PPKS Production (ICATS). Masa tu pun guna Mac G3 lagi, hohoho #oldskool kan? Hehehe.. Tapi itulah hakikatnya dan ada jugak guna iMac version yang bulat tu. Nanti aku buat entri pasal benda-benda nie. InsyaAllah…¬†

Agak lama aku tak update blog aku nie, tapi blog yang lain mungkin selalu update¬†sebab tu blog ‘cari makan’ kot. Hehehe… Diharap adanya benda baru nie, bersemangat untuk aku terus update blog nie. #Kbai

Posted on 1 February '12 by , under Apple, blog. | Tags : , , , , , , , , , .