Terima Kasih Nuffnang


Terkejut jugak pagi tadi apabila check earning diNuffnang.com, tengok-tengok ada Buffered Earning. Eh eh… apasal pulak Nuffnang bagi kat blog personal aku nie pulak? Sedangkan blog yang aku selalu update blog yang lain. Hmmm… mungkin blog yangΒ baru berusia setengah tahun kalau mengikut tarikh aku mendaftar domain nie. Blog nie pulak dah setahun lebih, baru sekali renew domain SamsulAhmad.com nie. Hehehe…

Tapi masih kehairanan sebab apa Nuffnang bagi kat blog nie, hahaha… Bukan apa, blog nie sekali sekala update. Kadang-kadang 2 bulan sekali. Mungkin Nuffnang nak bagi aku semangat supaya aku selalu update blog nie. Okay‘lah, InshaAllah aku akan cuba update blog nie selalu, Seminggu sekali pun jadilah… :love: