Terima Kasih Nuffnang

Terkejut jugak pagi tadi apabila check earning diNuffnang.com, tengok-tengok ada Buffered Earning. Eh eh… apasal pulak Nuffnang bagi kat blog personal aku nie pulak? Sedangkan blog yang aku selalu update blog yang lain. Hmmm… mungkin blog yangΒ baru berusia setengah tahun kalau mengikut tarikh aku mendaftar domain nie. Blog nie pulak dah setahun lebih, baru sekali renew domain SamsulAhmad.com nie. Hehehe…

Tapi masih kehairanan sebab apa Nuffnang bagi kat blog nie, hahaha… Bukan apa, blog nie sekali sekala update. Kadang-kadang 2 bulan sekali. Mungkin Nuffnang nak bagi aku semangat supaya aku selalu update blog nie. Okay‘lah, InshaAllah aku akan cuba update blog nie selalu, Seminggu sekali pun jadilah… :love:

6 Comments

    • hehe, betu tu.. nie tgh smngt nak update blog.. haha…
      p/s: biasa2 je bro.. πŸ™‚ blog bro pun kemas gak bro.. susunan dia best..

1 Trackback / Pingback

  1. Samsul Ahmad | Monolog Seorang Yang Tak Berapa Nak Blogger… » Lagi Buffered Earnings ke-4 dari Nuffnang

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*