Assalamualaikum...

The New iPad Akan Dilancarkan Di Malaysia?

Mesti ramai yang tertunggu-tunggu kehadiran gajet terbaru Apple, The New iPad yang baru dilancarkan baru-baru nie. Ramai member-member yang tanya, bila The New iPad akan dilancarkan di Malaysia nie, nak jawab macam mana, apa-apa info mengenai The New iPad nak masuk ke Malaysia masih belum ada desas desus pun.

Mungkin dalam bulan depan kot The New iPad nie akan masuk ke Malaysia sebab bulan nie dengar cerita, The New iPad nie tak jadi nak launching kat China. Rasa-rasa mungkin tarikh The New iPad dilancarkan di Malaysia juga turut ditunda.

Jadi, korang bersabarlah ye kalau nak dapatkan The New iPad nie… Hehe… Kalau dah tak sabar tu, iPad 2 pun ok jugak, bukan jauh sangat pun beza iPad 2 dengan The New iPad nie…

Posted on 9 April '12 by , under Apple, Gajet. | Tags : , , , , , .

8 Comments to “The New iPad Akan Dilancarkan Di Malaysia?”

09.04.12 at 03:54
Posted by eeq

HEHEHHEE , DAH BELI DAH PON KAT SINGAPORE 😛

09.04.12 at 03:58
Posted by SamsulAhmad

wahhh… performance cmner bro? ok x compare ngan ipad 2? 😀

09.04.12 at 17:52
Posted by eeq

Performance oke , kamera terbaik bro . battery leh tahan lagi lama n lagi nipis ! :)

09.04.12 at 03:55
Posted by eeq

Dah beli dah pon kat singapore hari tu :p

09.04.12 at 07:02
Posted by Emrys

Nama iPad 3rd gen ni bukan “The New iPad”. Nama dia cuma iPad sahaja. Dekat website Apple tak tulis “The New”, dia tulis cuma “The new” untuk melambangkan iPad tu yg terbaru.

09.04.12 at 19:22
Posted by SamsulAhmad

ooo, ye ke bro, tp masa launching he tu mmg letak mcm tu.. thanks info bro.. :)

09.04.12 at 11:55
Posted by breakthr

tak tahu kata la tak tahu… banyak cerita kosong…

09.04.12 at 19:21
Posted by SamsulAhmad

chill bro, mmg dah bagitau x tau kat teks tu kan, baca dlu bru komen yew!