Assalamualaikum...

Yes! Earnings RM400 dari Adverlets!!!

Tengok tajuk macam gempak kan? Tapi hakikatnya, dekat setahun dah aku cashout earnings aku kat adverlets nie, tp masih tak dapat lagi. Support ticket ntah berapa ratus belas aku hantar tapi satu pun tak dibalas. Tak tahu lah apa masalah denga adverlets nie. Scam ke? Tapi bila baca kat blog kawan-kawan, ramai jugak yang dah dibayar.

Haa… Yang nie jumlah earnings aku yang terakhir 2 bulan lepas, aku dah tak letak dah kat mana-mana blog atau forum aku. Sebab aku rasa macam tipah teripu. Tapi aku masih letakkan di blog aku yang domain pun dah ditukarkan, kira macam landing page jer blog nie. Mana lah tahu, kalau adverlets ada modal nak bayar kat aku nanti. Harap-harap lah… Hahaha…

Jeng jeng jeng… inilah hasil earnings aku dari tahun lepas. Tengok tarikh aku cashout tu, 15 Mac 2010 sebanyak RM100 & 19 Jun 2010 sebanyak RM300. Dah nak dekat setahun dah, apa pun tarak!

Mungkin lepas adverlets bayar earnings yang aku cashout nie, tak mustahil aku akan letakkan semula iklan adverlets kat blog & forum aku yang lain. Sekarang nie aku tengah aktif dengan iklan nuffnang jer (2 kali dah dapat cheque dari nuffnang :p), nak letak iklan innity tak layak lagi kot. Huhuhu…

Mungkin bukan aku seorang jer mengalami nasib nie, mesti ramai lagi kan? Anda pulak?

Posted on 1 February '11 by , under internet. | Tags : , , , , , , .

22 Comments to “Yes! Earnings RM400 dari Adverlets!!!”

01.02.11 at 03:29
Posted by Mr. Rileks

Wow.. banyak tu, rugi kalau tak dapat… 😀

01.02.11 at 11:00
Posted by auction

tahniah….byk tue rm 400….dpt santai2……

01.02.11 at 11:01
Posted by samsulahmad

tak tau lagi dapat ke tak.. huhu… 🙁

01.02.11 at 13:17
Posted by donny

Lama tu bro?xkan x bankin sampai sekarang?Earning saya di advertlets dah memcecah rm100,dah cashout bulan lepas… harap2 dapat.

Sekarang saya focus on innity earning jer..malas nak letak banyak2 ads..buat menyemak jer.. lagipun ia akan effect innity, klik akan berkurang..so innity is the only ads one so far.. tiap bulan adalah ratus2 dapat..kalau layak elok apply nanti.

01.02.11 at 13:25
Posted by samsulahmad

tu la bro, mmg dah lama, support ticket ntah berapa kali hantar, tp x reply langsung. memang nak innity ads tu bro.. huhu.. tapi x layak lagi, sbb tu fokus dgn nuffnang jer…

01.02.11 at 13:30
Posted by Emmet

Tulis Komen di sini…

01.02.11 at 13:31
Posted by Emmet

Halo2 la kat office adverlets

01.02.11 at 13:33
Posted by samsulahmad

dah hantar support ticket, tp x reply pon…

02.02.11 at 01:51
Posted by Izwan

ingatkan dah habis dah kes advertlets ni.. baru nak try.. nuff tak leh go on.. tak pernah naik pn.. 🙂

02.02.11 at 01:59
Posted by samsulahmad

betul tu bro izwan, mmg tak habis lagi, nuffnang memang, sebulan tak sampai rm10… huhuh… :((

03.02.11 at 20:37
Posted by Newbie

pergghhh…rugi tu 400 klau xdpt…roger2 ke opis tu…

04.02.11 at 07:24
Posted by samsulahmad

tu la pasal bro… dah submit support ticket, tp xde pun…

13.03.11 at 01:11
Posted by haru

wahhh…byk tu…
tp tu la psl advertlets nie..aku pnya pn xdpt2 lg..haish

19.03.11 at 08:25
Posted by alex adriana

pernah pasang advertlets dulu, tapi earning dia naik sikit sangat nak banding nuffnang, so malas pasang buang je. kehkeh

04.05.11 at 01:11
Posted by tok uban

adverlets.com tu scam saja…aku punya pun dia tk bayar..dah 3 tahun..rm150 dia hutang aku

14.05.11 at 20:44
Posted by titan

try request balik. Aku dah dapat balik bila aku request 2 tahun lepas punya payment. Tahun ni dah dapat. Cuba contact mereka balik.

18.05.11 at 00:58
Posted by samsulahmad

ye ke… tu yg nak try gak nie, xpe la sbr jer la… mana tau dia byr gak nnt…

14.06.11 at 00:23
Posted by Junaidiey

Pergghh!!!! :[
gila banyak…. tapi….. ramai juga dengar keluhan dari kawan2 yg advertlets ni scam… huhu.. aku masih setia dengan nuffnang. 8)

14.06.11 at 20:55
Posted by samsulahmad

mmg scam, submit ticket tp x reply pon…

14.06.11 at 17:43
Posted by Kamarul Azri™

uiks, banyak tu..
muntah ijau kalau dapat, KA still dgn Nuff je..
buat² ada je kat blog tu supaya x nampak kosong je..

x call ke tnya lim tu, xpun ajak kluaq p minum ke, kot² da dapat…

14.06.11 at 20:56
Posted by samsulahmad

x pun ajak kena nasi ayam periuk besaq.. haha…

12.03.12 at 11:54
Posted by Umar Faruq

Woah.. Banyak woo.. Aku punya cashout RM100 pun tak dapat-dapat lagi ni. Hoho..