Yes! Earnings RM400 dari Adverlets!!!


Tengok tajuk macam gempak kan? Tapi hakikatnya, dekat setahun dah aku cashout earnings aku kat adverlets nie, tp masih tak dapat lagi. Support ticket ntah berapa ratus belas aku hantar tapi satu pun tak dibalas. Tak tahu lah apa masalah denga adverlets nie. Scam ke? Tapi bila baca kat blog kawan-kawan, ramai jugak yang dah dibayar.

Haa… Yang nie jumlah earnings aku yang terakhir 2 bulan lepas, aku dah tak letak dah kat mana-mana blog atau forum aku. Sebab aku rasa macam tipah teripu. Tapi aku masih letakkan di blog aku yang domain pun dah ditukarkan, kira macam landing page jer blog nie. Mana lah tahu, kalau adverlets ada modal nak bayar kat aku nanti. Harap-harap lah… Hahaha…

Jeng jeng jeng… inilah hasil earnings aku dari tahun lepas. Tengok tarikh aku cashout tu, 15 Mac 2010 sebanyak RM100 & 19 Jun 2010 sebanyak RM300. Dah nak dekat setahun dah, apa pun tarak!

Mungkin lepas adverlets bayar earnings yang aku cashout nie, tak mustahil aku akan letakkan semula iklan adverlets kat blog & forum aku yang lain. Sekarang nie aku tengah aktif dengan iklan nuffnang jer (2 kali dah dapat cheque dari nuffnang :p), nak letak iklan innity tak layak lagi kot. Huhuhu…

Mungkin bukan aku seorang jer mengalami nasib nie, mesti ramai lagi kan? Anda pulak?