Assalamualaikum...

Semangat Update Blog

Agak lama rasanya aku tak update blog kesayangan aku nie. Hehe… Gambar di atas ini adalah header baru kononnya, tapi sebenarnya seperti biasa, header ini hanyalah untuk sementara saja.

InshaAllah kalau kerja lain dah settle, barulah nak touch up lagi blog nie. Terima kasih yang sudi bertandang di blog ini.

Banyak lagi coding error dan bugs sebab tak sempat nak check satu-satu coding yang error. Kalau ada semangat baru nanti, siap’lah nanti theme Thesis blog aku nie.

Itulah, orang guna Thesis Theme, aku pun nak guna juga.

Google :

Posted on 14 February '13 by , under blog. | Tags : , , , , , , .

4 Comments to “Semangat Update Blog”

27.03.13 at 20:04
Posted by pahan

hehe. lama gak tak update. sama mcm sy.hehe. bro, client sy nak buat header mcm bro buat. dia suka katanya :)

30.03.13 at 20:59
Posted by admin

hehe, simple header jer kot. :)

25.05.13 at 01:20
Posted by Izzuddin Fauzi

Tu tahan lagi header… Yang tak tahan: Google Catcha!

18.06.13 at 22:18
Posted by admin

hehe, yg tu la org malaysia dok cari kot. 😀