Assalamualaikum...

Tema Versi 4 SamsulAhmad.com

Alhamdullillah, akhirnya siap jugak tema versi 4 untuk blog saya nie. Walaupun dalam membuat job luar, sempat jugak untuk ‘menyelit’ menghabiskan tema “Semerah Darah Yang Mengalir”. Wah! Tajuk theme bajet hebat konon. Hahaha… Ada Aku Kisah?

Theme nie sebenarnya nak release untuk tahun 2012, tapi memandangkan tinggal 15 hari lagi kita akan masuk ke alam 2012, tak salah kot release awal kan? Kenapa theme nie merah? Takde kaler lain ke? Bukan takde kaler lain, memang dari dulu lagi memang nak buat theme yang merah menyala macam nie. :) Tapi sebelum nie takde idea lagi nak buat layout atau template yang sesuai. Yang sekarang nie kira sesuai kot… 

Semoga dengan theme baru nie, bersemangat sikit untuk saya meng’update blog nie. InsyaAllah…

Posted on 15 December '11 by , under blog, theme. | Tags : , , , , , , , , .

6 Comments to “Tema Versi 4 SamsulAhmad.com”

16.12.11 at 12:39
Posted by zik

cantik bro theme nih…

16.12.11 at 19:14
Posted by samsulahmad

trima kasih bro… :)

17.12.11 at 12:58
Posted by titan

wahh, merah menyala theme nih. haha..

17.12.11 at 16:22
Posted by samsulahmad

hehe, kena dgn title dia kot… 😀

19.12.11 at 00:14
Posted by Nizam Ijam

bila aku nyer lak? haha

19.12.11 at 08:28
Posted by samsulahmad

anytime! refer cni… http://cgx.my/blog/rekaan-website/ hehehe…